Du er landet på Champagnekøler.dk, det helt rigtige sted at finde vidaXL champagnekøler. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle vidaXL champagnekøler tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: vidaXL Trofæpokal champagnekøler kobber brun

  • Dagens pris: 792,- kr.
  • Fundet hos Hjemmets
  • Mærke: vidaXL

Sidste produkt på vores liste er vidaXL Trofæpokal champagnekøler kobber brun som vi har fundet til 792,- hos Hjemmets.

Forhandlerens beskrivelse:
Denne champagnekøler tilfører stil til enhver festlig begivenhed.
Den er ideel til privat- eller virksomhedsbrug til fester, fejringer, specielle lejligheder eller hverdagsbrug.
Denne flaskekøler er lavet i kvalitetskobber, som er stabil og holdbar.
Der e…

Se hos Hjemmets ❯❯

Flere produkter.

De 1 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste vidaXL champagnekøler i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse vidaXL champagnekøler:

Dyreste vidaXL Champagnekøler på listen er vidaXL Trofæpokal champagnekøler kobber brun fra Hjemmets med en pris på 792.00. Billigste udvalgte Champagnekøler er vidaXL Trofæpokal champagnekøler kobber brun som du kan købe for 792.00 hos Hjemmets. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 vidaXL Champagnekøler vi har fundet koster i gennemsnit 792 kr.
Ovenstående vidaXL Champagnekøler data og priser er hentet fra 1 butikker (Hjemmets). Alle vidaXL Champagnekøler tilbud er opdateret i dag 01-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Champagnekøler guides:

Fandt du ikke det rigtige Champagnekøler blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Champagnekøler: