Du er landet på Champagnekøler.dk, det helt rigtige sted at finde Luigi Bormioli champagneglas. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Luigi Bormioli champagneglas tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Luigi Bormioli Accademia Vinoteque 2 stk. Champagneglas

  • Dagens pris: 199,- kr.
  • Fundet hos KitchenOne.dk
  • Mærke: Luigi Bormioli

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos KitchenOne.dk.

Her kan “Luigi Bormioli Accademia Vinoteque 2 stk. Champagneglas” fås til 199,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Det er ingen årsag at nyde et glas forfriskende champagne når man har de bedste glas.
Luigi Bormiolis Accademia Vinoteque Champagneglas er velegnet til champagne og andre mousserende vine som Prosecco Bru, Spumante Brut Metodo og lignende.
En serie af ele…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

2: Luigi Bormioli Aero Champagneglas 23,8 cm 23,5 cl 6 stk. Klar

  • Dagens pris: 689,95 kr.
  • Fundet hos MaxiGourmet
  • Mærke: Luigi Bormioli

Anden anbefaling har vi fundet hos MaxiGourmet, hvor du kan købe Luigi Bormioli Aero Champagneglas 23,8 cm 23,5 cl 6 stk. Klar til kun 689,95 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Aero champagneglas har en indvendig spiral, der forstærker udviklingen af bobler og giver en smuk optisk effekt, der fremhæver indholdet.Aero er en del af Luigi Bormiolis Accademia-kollektion, der er udviklet til vinelskere og professionelle, der ønsker a…

Se hos MaxiGourmet ❯❯

3: Luigi Bormioli Aero Champagneglas 23,8 cm/ 23,5 cl – 6 stk

Næste anbefaling er “Luigi Bormioli Aero Champagneglas 23,8 cm/ 23,5 cl – 6 stk”.

Dagens bedste tilbud på “Luigi Bormioli Aero Champagneglas 23,8 cm/ 23,5 cl – 6 stk” har vi fundet hos Erling Christensen Møbler hvor prisen lige nu er 689,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Elegante champagneglas fra Luigo Bormioli Utrolig holdbart champagneglas fra Luigi Bormioli.
Det patenterede krystalglas er fremstillet helt uden bly, og stilken er forstærket med titanium, der giver en lang holdbarhed, og ekstra styrke over for stød og s…

Se hos Erling Christensen Møbler ❯❯

4: Luigi Bormioli Optica champagneglas 21 cl 4 stk

Sidste produkt på vores liste er Luigi Bormioli Optica champagneglas 21 cl 4 stk som vi har fundet til 499,- hos Erling Christensen Møbler.

Forhandlerens beskrivelse:
Luigi Bormioli – Optica champagneglas Kendetegnet ved Optica serien er at den har et smukt plisseret design, som giver et unikt look til glassene.
Du får her 4 stk.
21 cl champagneglas fra Opticaserien.
Luigi Bormioli er fremstillet i meget holdbare og mo…

Se hos Erling Christensen Møbler ❯❯

Dyreste Luigi Bormioli Champagneglas på listen er Luigi Bormioli Aero Champagneglas 23,8 cm 23,5 cl 6 stk. Klar fra MaxiGourmet med en pris på 689.95. Billigste udvalgte Champagneglas er Luigi Bormioli Accademia Vinoteque 2 stk. Champagneglas som du kan købe for 199.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 490.95 kr.
Ovenstående Luigi Bormioli Champagneglas data og priser er hentet fra 3 butikker (KitchenOne.dk, MaxiGourmet, Erling Christensen Møbler). Alle Luigi Bormioli Champagneglas tilbud er opdateret i dag 04-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Champagneglas guides:

Fandt du ikke det rigtige Champagneglas blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Champagneglas: