Du er landet på Champagnekøler.dk, det helt rigtige sted at finde champagneskål. Vi har udvalgt de 7 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 7 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle champagneskål tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Orrefors Metropol Champagneskål 24cl

Første anbefaling på listen er fra mærket Orrefors.

Det bedste tilbud på “Orrefors Metropol Champagneskål 24cl” vi har fundet er hos KitchenOne.dk hvor prisen lige nu er 225,-

Forhandlerens beskrivelse:
Denne champagneskål er del af Orrefors’ moderne glas-serie Metropol. Glassene er kendetegnet af deres skarpe kanter og den ikoniske sorte dråbe i skaftet.
Glassene fra Metropol-serien er fremstillet i mundblæst glas på glasværket i Småland og er desi…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

2: Spiegelau Champagneskål

Anden anbefaling har vi fundet hos KitchenOne.dk, hvor du kan købe Spiegelau Champagneskål til kun 307,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Smukke champagneskåle fra Spiegelau fremstillet i krystalglas.
Glasset er elegant i fremtoningen og kan med fordel anvendes både til champagne og som serveringsskål til en velanrettet dessert.
Champagneskålen er designet, så den bevare boblerne i champagn…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

3: Aida Harvey champagneskål 4 stk.

Næste anbefaling er “Aida Harvey champagneskål 4 stk.”.

Dagens bedste tilbud på “Aida Harvey champagneskål 4 stk.” har vi fundet hos KitchenOne.dk hvor prisen lige nu er 68,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Når der virkelig skal holdes fest, så må der bobler til. Hvadenten det er den dyre champagne til nytårsaften eller en mousserende hvidvin til desserten, så er disse champagneskåle fra Aidas Harvey-produktserie lige sagen.
Glassene er fremstillet af smukt,…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

4: Orrefors More Champagneskål 21cl, 4 stk.

Produkt nummer 4 på vores “champagneskål-liste” er Orrefors More Champagneskål 21cl, 4 stk. som du lige nu kan købe for 549,- hos KitchenOne.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Champagneskålen er et alsidigt og elegant glas, som kan bruges til alle typer af mousserende vine såsom champagne, cava, crémant eller prosecco, men som også egner sig til en lang række cocktails, heriblandt populære drinks som margharita eller daiquiri….

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

5: Ripple Champagneskål, Anna Von Lipa, Lilla

  • Dagens pris: 219,- kr.
  • Fundet hos GESJÆFT
  • Farve: Lilla

Forhandlerens beskrivelse:
Disse fine Champagneglas i nuancen lilla er fra Anna Von Lipa. Glasset er lavet med fine riller, som giver det flotteste look. Champagneskålene er håndlavede og hver enkelt glas er derfor unik, hvilket også betyder, at der måske kan forekomme variation…

Se hos GESJÆFT ❯❯

6: Ripple Champagneskål, Anna Von Lipa, Olivegreen

  • Dagens pris: 219,- kr.
  • Fundet hos GESJÆFT

Forhandlerens beskrivelse:
Disse fine mundblæste champagneglas kommer i den flotteste farve, olivengrøn. De smukke Champagneskåle fra Anna Von Lipa er håndlavede og hver enkelt glas er derfor unik, hvilket også betyder, at der måske kan forekomme variation i farverne og formerne….

Se hos GESJÆFT ❯❯

7: Ripple Champagneskål, Anna Von Lipa, Citron

  • Dagens pris: 219,- kr.
  • Fundet hos GESJÆFT

Sidste produkt på vores liste er Ripple Champagneskål, Anna Von Lipa, Citron som vi har fundet til 219,- hos GESJÆFT.

Forhandlerens beskrivelse:
De smukke Champagneskåle fra Anna Von Lipa er håndlavede og hver enkelt glas er derfor unik, hvilket også betyder, at der måske kan forekomme variation i farverne og formerne. Mål: h: 16 cm, d: 11,5 cm…

Se hos GESJÆFT ❯❯

Flere produkter.

De 7 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste champagneskål i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse champagneskål:

Dyreste Champagneskål på listen er Orrefors More Champagneskål 21cl, 4 stk. fra KitchenOne.dk med en pris på 549.00. Billigste udvalgte Champagneskål er Champagneskål 24,5 Cl- Libbey som du kan købe for 30.00 hos Barlife.dk. Forskellen på de to priser er 519 kr.
Ovenstående Champagneskål data og priser er hentet fra 6 butikker (KitchenOne.dk, GESJÆFT, Smageklubben, MaxiGourmet, Barlife.dk, Erling Christensen Møbler). Alle Champagneskål tilbud er opdateret i dag 04-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Champagneskål guides:

Fandt du ikke det rigtige Champagneskål blandt de 7 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Champagneskål: