Du er landet på Champagnekøler.dk, det helt rigtige sted at finde Georg Jensen champagnekøler. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Georg Jensen champagnekøler tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Georg Jensen Indulgence Grande Champagnekøler

  • Dagens pris: 1979,- kr.
  • Fundet hos KitchenOne.dk
  • Mærke: Georg Jensen

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos KitchenOne.dk.

Her kan “Georg Jensen Indulgence Grande Champagnekøler” fås til 1979,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Indulgence champagnekøleren er skabt i et organisk og sensuelt formsprog, der udstråler masser af elegance.
Køleren er udført i blankpoleret, rustfrit stål, hvilket sikrer holdbarhed i top, og som ligeledes skaber et enkelt udtryk, der passer ind i ethver…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

2: Georg Jensen Manhattan Champagnekøler

  • Dagens pris: 1599,- kr.
  • Fundet hos KitchenOne.dk
  • Mærke: Georg Jensen

Sidste produkt på vores liste er Georg Jensen Manhattan Champagnekøler som vi har fundet til 1599,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
En exceptionel champagne fortjener en servering, der kan leve op til det fortryllende indholdet, og til dette formål er Manhattan champagnekøleren perfekt.
Den er udført i blankpoleret, rustfrit stål, hvilket giver den en tidløs karakter, og så kan den ru…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Flere produkter.

De 2 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Georg Jensen champagnekøler i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Georg Jensen champagnekøler:

Dyreste Georg Jensen Champagnekøler på listen er Georg Jensen Indulgence Grande Champagnekøler fra KitchenOne.dk med en pris på 1979.00. Billigste udvalgte Champagnekøler er Georg Jensen Manhattan Champagnekøler som du kan købe for 1599.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 380 kr. – de 2 Georg Jensen Champagnekøler vi har fundet koster i gennemsnit 1789 kr.
Ovenstående Georg Jensen Champagnekøler data og priser er hentet fra 3 butikker (KitchenOne.dk, Emmalys, Brodersen + Kobborg). Alle Georg Jensen Champagnekøler tilbud er opdateret i dag 01-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Champagnekøler guides:

Fandt du ikke det rigtige Champagnekøler blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Champagnekøler: