Du er landet på Champagnekøler.dk, det helt rigtige sted at finde Mauviel champagnekøler. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Mauviel champagnekøler tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Mauviel Rund champagnekøler i aluminium

Sidste produkt på vores liste er Mauviel Rund champagnekøler i aluminium som vi har fundet til 2461,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Lad Mauviels champagnekøler fortælle historien om fransk design og kvalitet.
Den runde champagnekøler giver både en elegant og praktisk servering af din champagne.
Bringer borddekorationen til næste niveau. Mauviel er et fransk familieforetagende der er…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Flere produkter.

De 1 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Mauviel champagnekøler i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Mauviel champagnekøler:

Dyreste Mauviel Champagnekøler på listen er Mauviel Rund champagnekøler i aluminium fra KitchenOne.dk med en pris på 2461.00. Billigste udvalgte Champagnekøler er Mauviel Rund champagnekøler i aluminium som du kan købe for 2461.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 Mauviel Champagnekøler vi har fundet koster i gennemsnit 2461 kr.
Ovenstående Mauviel Champagnekøler data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle Mauviel Champagnekøler tilbud er opdateret i dag 01-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Champagnekøler guides:

Fandt du ikke det rigtige Champagnekøler blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Champagnekøler: