Du er landet på Champagnekøler.dk, det helt rigtige sted at finde Dorre champagnekøler. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Dorre champagnekøler tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Dorre Coolie Champagnekøler

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos KitchenOne.dk.

Her kan “Dorre Coolie Champagnekøler” fås til 269,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Nyd et lækkert koldt glas Champagne, vin, øl eller meget andet med hjælp fra denne elegante Coolie Champagnekøler fra Dorre.
Fyld køleren op med isterninger, læg dine flasker i den og nyd de kølige forfriskninger selv på varme sommerdage.
Med køleren sl…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

2: Dorre Christel Champagnekøler

Sidste produkt på vores liste er Dorre Christel Champagnekøler som vi har fundet til 599,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Nyd et lækkert koldt glas Champagne eller andet mousserende vin med hjælp fra denne elegante Christel Champagnekøler.
Fyld Champagnekøleren fra Dorre op med isterninger og opbevar dine champagne- eller andre flasker mousserende vine i Champagnekøleren, så…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Flere produkter.

De 2 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Dorre champagnekøler i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Dorre champagnekøler:

Dyreste Dorre Champagnekøler på listen er Dorre Christel Champagnekøler fra KitchenOne.dk med en pris på 599.00. Billigste udvalgte Champagnekøler er Dorre Coolie Champagnekøler som du kan købe for 269.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 330 kr. – de 2 Dorre Champagnekøler vi har fundet koster i gennemsnit 434 kr.
Ovenstående Dorre Champagnekøler data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle Dorre Champagnekøler tilbud er opdateret i dag 01-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Champagnekøler guides:

Fandt du ikke det rigtige Champagnekøler blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Champagnekøler: