Du er landet på Champagnekøler.dk, det helt rigtige sted at finde Orrefors champagneskål. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Orrefors champagneskål tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Orrefors Metropol Champagneskål 24cl

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos KitchenOne.dk.

Her kan “Orrefors Metropol Champagneskål 24cl” fås til 236,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Denne champagneskål er del af Orrefors’ moderne glas-serie Metropol. Glassene er kendetegnet af deres skarpe kanter og den ikoniske sorte dråbe i skaftet.
Glassene fra Metropol-serien er fremstillet i mundblæst glas på glasværket i Småland og er desi…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

2: Orrefors More Champagneskål 21cl, 4 stk.

Sidste produkt på vores liste er Orrefors More Champagneskål 21cl, 4 stk. som vi har fundet til 279,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Champagneskålen er et alsidigt og elegant glas, som kan bruges til alle typer af mousserende vine såsom champagne, cava, crémant eller prosecco, men som også egner sig til en lang række cocktails, heriblandt populære drinks som margharita eller daiquiri….

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Flere produkter.

De 2 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Orrefors champagneskål i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Orrefors champagneskål:

Dyreste Orrefors Champagneskål på listen er Orrefors More Champagneskål 21cl, 4 stk. fra KitchenOne.dk med en pris på 279.00. Billigste udvalgte Champagneskål er Orrefors Metropol Champagneskål 24cl som du kan købe for 236.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 43 kr. – de 2 Orrefors Champagneskål vi har fundet koster i gennemsnit 257.5 kr.
Ovenstående Orrefors Champagneskål data og priser er hentet fra 2 butikker (KitchenOne.dk, Coop.dk). Alle Orrefors Champagneskål tilbud er opdateret i dag 01-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Champagneskål guides:

Fandt du ikke det rigtige Champagneskål blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Champagneskål: