Du er landet på Champagnekøler.dk, det helt rigtige sted at finde Eva Solo champagneglas. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Eva Solo champagneglas tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Eva Solo Champagneglas

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos KitchenOne.dk.

Her kan “Eva Solo Champagneglas” fås til 130,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Dette elegante champagne glas er velegnet til enhver form for bobler og er med sit flotte design også særlig velegnet til festlige begivenheder så som nytår og fødselsdage, men også bare som lidt ekstra luksus til den gode middag.  Udover at drikkekante…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

2: Eva Solo Coupe Champagneglas

Sidste produkt på vores liste er Eva Solo Coupe Champagneglas som vi har fundet til 159,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Elegant mundblæst champagneglas fra danske Eva Solo.
Det unikke glas har sin helt egen form, hvilket medvirker til en elegant borddækning ved særlige begivenheder.
Med sit skarpe snit får glasset et ekslusivt udtryk, som med garanti gør indtryk på dine gæ…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Dyreste Eva Solo Champagneglas på listen er Eva Solo Coupe Champagneglas fra KitchenOne.dk med en pris på 159.00. Billigste udvalgte Champagneglas er Eva Solo Champagneglas som du kan købe for 130.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 29 kr.
Ovenstående Eva Solo Champagneglas data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle Eva Solo Champagneglas tilbud er opdateret i dag 04-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Champagneglas guides:

Fandt du ikke det rigtige Champagneglas blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Champagneglas: