Du er landet på Champagnekøler.dk, det helt rigtige sted at finde Exxent champagneglas. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Exxent champagneglas tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Exxent Champagneglas I Tritanplast 18 cl

Sidste produkt på vores liste er Exxent Champagneglas I Tritanplast 18 cl som vi har fundet til 69,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Disse stilfulde champagneglas fra Exxent er perfekt til sommerfesten eller til at tage med på farten.
De er udført i et særdeles holdbart materiale, så du uden bekymringer kan putte dem i picnickurven og tage dem med på stranden eller i skoven eller blot…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Dyreste Exxent Champagneglas på listen er Exxent Champagneglas I Tritanplast 18 cl fra KitchenOne.dk med en pris på 69.00. Billigste udvalgte Champagneglas er Exxent Champagneglas I Tritanplast 18 cl som du kan købe for 69.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Exxent Champagneglas data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle Exxent Champagneglas tilbud er opdateret i dag 04-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Champagneglas guides:

Fandt du ikke det rigtige Champagneglas blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Champagneglas: