Du er landet på Champagnekøler.dk, det helt rigtige sted at finde Luigi Bormioli champagneskål. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Luigi Bormioli champagneskål tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Luigi Bormioli Champagneskål Optica 30 cl 4 stk.

  • Dagens pris: 400,- kr.
  • Fundet hos Proshop.dk
  • Mærke: Luigi Bormioli

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Proshop.dk.

Her kan “Luigi Bormioli Champagneskål Optica 30 cl 4 stk.” fås til 400,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Champagneskål Optica 30 cl 4 stk.Optica er en serie af glas fra Luigi Bormioli med et smukt plisseret design, der giver et flot spil i glassene.
25 års garanti, der dækker skår på kant og fod samt misfarvning eller grå skygger som følge af maskinopvask.
U…

Se hos Proshop.dk ❯❯

2: Luigi Bormioli Optica champagneskål 30 cl 4 stk

Sidste produkt på vores liste er Luigi Bormioli Optica champagneskål 30 cl 4 stk som vi har fundet til 499,- hos Erling Christensen Møbler.

Forhandlerens beskrivelse:
Luigi Bormioli – Optica champagneskål Kendetegnet ved Optica serien er at den har et smukt plisseret design, som giver et unikt look til glassene.
Du får her 4 stk.
30 cl champagneskåle fra Opticaserien.
Luigi Bormioli er fremstillet i meget holdbare og m…

Se hos Erling Christensen Møbler ❯❯

Flere produkter.

De 2 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Luigi Bormioli champagneskål i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Luigi Bormioli champagneskål:

Dyreste Luigi Bormioli Champagneskål på listen er Luigi Bormioli Optica champagneskål 30 cl 4 stk fra Erling Christensen Møbler med en pris på 499.00. Billigste udvalgte Champagneskål er Luigi Bormioli Champagneskål Optica 30 cl 4 stk. som du kan købe for 400.00 hos Proshop.dk. Forskellen på de to priser er 99 kr. – de 2 Luigi Bormioli Champagneskål vi har fundet koster i gennemsnit 449.5 kr.
Ovenstående Luigi Bormioli Champagneskål data og priser er hentet fra 2 butikker (Proshop.dk, Erling Christensen Møbler). Alle Luigi Bormioli Champagneskål tilbud er opdateret i dag 01-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Champagneskål guides:

Fandt du ikke det rigtige Champagneskål blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Champagneskål: