Fortjent lidt ekstra luksus? Her er 5 forslag til lækre oplevelser I kan nyde som par

Ethvert parforhold kræver arbejde. Vigtigst af alt er det, at I jævnligt sætter kvalitetstid af til hinanden. Og selvom det kan være hyggeligt at streame serier og film, mens I slanger jer på sofaen, er det også essentielt, at I af og til bruger en del af kvalitetstiden uden for hjemmet. 

Søger du nogle nye og spændende oplevelser, som du kan nyde sammen med din partner? Så læs med nedenfor, hvor vi giver dig vores bud på fem af de bedste. 

5-stjernet middag 

Mange danskere elsker at spise ude, og de bedste madoplevelser er dem, vi kan nyde i selskab med én eller flere, som vi holder af. Den gode madoplevelse findes i mange former, og uanset hvor i landet du befinder dig, kan du være sikker på, at der findes mindst ét fortrinligt spisested i din nærhed. 

Før du bestiller bord, kan du med fordel overveje, hvilken køkkentype du og din partner har lyst til.

Det kan også være en god idé, at du besøger restauranten på forhånd for at sikre, at den har den helt rette romantiske atmosfære. De fleste gode spisesteder giver dig mulighed for at bestille adskillige retter, som I kan dele mellem jer. Få tjenerens bud på, hvilke drikkevarer der passer bedst til den menu, I har valgt. Og husk at bede om en champagnekøler, så eventuelle bobler holder sig kolde under middagen. 

Spa-ophold 

De fleste af os har mere end rigeligt at se til i hverdagen. Arbejde, rengøring, madlavning og diverse pligter optager en betydelig del af vores tid. Hvis du føler dig stresset og overvældet af dagligdagens gøremål, trænger du muligvis til at forlade de vante omgivelser og skrue helt op for afslapningen. Dét gør du bedst ved for eksempel at bestille et spa-ophold. Danmark har et væld af hoteller og kroer, som tilbyder dig og din partner alle mulige former for luksus. Under et spa-ophold kan I for eksempel gå i sauna, bestille massager, nyde lækre middage og naturligvis tage på gåture i de smukke omgivelser, der typisk omgiver de mest populære af for eksempel de danske kroer. 

Ideelt set vil du og din partner bestille mindst tre nætter ude i forbindelse med jeres spa-ophold.

Hvis du gerne vil overraske din partner med bestillingen, bør du på forhånd sikre dig, at du vælger en uge, hvor din partner ikke er for optaget af andre ting. Sørg desuden for at læse nogle anmeldelser af de steder, du overvejer, før du foretager din bestilling. Så er du sikker på, at I får en god oplevelse. 

Ølbrygning 

Danskerne er et udpræget ølelskende folkefærd. Og Danmark omfatter en lang række populære bryggerier, der både fremstiller den øl, du bestiller, når du er ude, og tilbyder dig at tage kurser i ølbrygning. 

Et kursus i ølbrygning er selvsagt kun en oplagt oplevelse for dig og din partner, hvis I begge er glade for øl. Foretrækker din partner vin, kan du glæde dig ved, at der i Danmark også findes en del etablissementer, som specialiserer sig i vinkurser. 

Ølbrygningskurser findes i en del forskellige former, men fælles for de fleste af dem er, at de vil give jer en introduktion til de ingredienser, som ølbrygning kræver, altså vand, malt, humle og gær.

Traditionel ølbrygning dækker over de fire delprocesser maltning, mæskning, kogning og gæring. De tre første delprocesser tager som regel kun omkring tre timer. Når I har gennemgået delprocesserne, er I klar til at hælde øllen på flaske og lade den gære. Fire uger efter er du og din partner klar til at nyde en lækker øl, som I har fremstillet fra bunden - og sammen med hinanden. 

Udlandsferie 

Udlandsferien kræver mere forberedelse end de øvrige oplevelser på denne liste. Til gengæld er udlandsferien også blandt de allerbedste oplevelser, I kan nyde som par. Medmindre du kender din partners skema fuldtud, er det en god idé, at I bestiller denne form for ferie sammen. Find en uge, hvor I begge har tid, og gå så i gang med planlægningen. Alene i Europa finder I et væld af besøgsværdige steder, herunder storbyer, strande og smukke naturområder.

Det kan godt være svært at tage en beslutning, og derfor kan I overveje hver især at notere jer fem feriedestinationer, som I godt kunne tænke jer at besøge. Har I svært ved at nå til enighed, kan I glæde jer ved, at en ferie til Playa del Ingles som regel er en sikker vinder blandt de danskere, som planlægger en tur udenlands. Stranden er blandt de mest besøgte i verden, og hvis I godt kunne bruge en ordentlig omgang afslapning, findes der stort set ikke en bedre destination for jeres ferie. 

Ekstremsport 

Ekstremsport er ikke for alle. Men hvis du og din partner godt kunne trænge til noget spænding i hverdagen, er for eksempel faldskærmsudspring et glimrende sted at starte. De fleste parforhold er i starten fyldt med lidenskab og overraskelser. Som årene går, bliver det dog nemmere og nemmere og køre fast i gamle rutiner og forsømme nye oplevelser.

Hvis I aldrig har prøvet at springe med faldskærm før, har faldskærmsudspring den fordel, at sporten trækker jer ud af jeres tryghedszone og giver jer et ofte tiltrængt adrenalinsus. For de fleste mennesker er det skræmende at skulle springe for første gang. Men hvis I gør det sammen, vil I opleve, at oplevelsen bringer jer tættere på hinanden. 

Det sunde parforhold 

Det sunde parforhold har mange forskellige komponenter. Først og fremmest er det essentielt, at I kommunikerer på en konstruktiv måde. I bør også sikre jer, at I jævnligt tager del i hinandens verdener, og at I støtter hinanden, når livet gør ondt. Sidst men helt bestemt ikke mindst bør I løbende søge nye oplevelser, som I kan dele sammen. Kedsomhed er en ganske naturlig del af livet.

Dét gælder ikke mindst, når vi bruger adskillige år sammen med den samme person. Kedsomheden kan dog godt bekæmpes, og det gør I bedst ved af og til at bryde med rutinerne og foretage jer noget, som I ikke har prøvet før. Det er underordnet, om I tager ud og spiser middag, tager på spa-ophold, deltager i et kursus i ølbrygning, nyder en udlandsferie eller kaster jer ud i en form for ekstremsport. Det væsentlige er, at I gør det sammen. 

Menu
Top