6 gode ideer til romantiske bryllupsgaver

Kender du to skønne mennesker, som snart skal give deres "ja" til hinanden? Så har du først og fremmest en fantastisk dag og fest at se frem til, men inden du kommer afsted, så skal der selvfølgelig også lige tænkes over en rigtig god gave til brudeparret. Og en gave, som man giver til et bryllup, skal jo også meget gerne være lidt romantisk, så det er altså det, som det skal handle om her.

Du kan finde mange flere bryllupsgaveideeer, hvis du tager et kig på det store, hjælpsomme internet, men ellers så se også med lige her, hvor der kommer nogle gode ideer til romantiske bryllupsgaver. For en god og romantisk bryllupsgave er selvfølgelig nødvendigt, når man skal til et bryllup.

1. Smukke blomster eller planter

For at starte i den lidt simple genre, så kunne man vælge at give brudeparret nogle smukke blomster eller en fin plante. For som de fleste nok ved, så er der bare noget meget kærligt og dermed også romantisk over at modtage blomster. Og da det netop er en dag, hvor kærligheden fejres, er det altså også helt perfekt med nogle smukke blomster at se på - eller netop en fin plante, hvis man tænker, at det er mere i brudeparrets ånd.

Det er selvfølgelig ikke lige en gave, som nødvendigvis holder resten af livet, men i tiden lige efter brylluppet kan nogle smukke blomster eller en form for plante altså minde dem om brylluppet og den kærlighed, der er imellem dem. Så det kan sagtens være en rigtig fin og romantisk gave, hvis man ikke lige synes, at man har råd til noget mere kreativt.

2. En gavekurv med lækkerier

Et andet bud på en gave, som har noget lidt romantisk over sig, er en gavekurv. Gavekurven ser måske ikke romantisk ud i sig selv, men meningen er jo også, at alle de ting, som man fylder gavekurven op i, kan blive brugt i en romantisk setting af det glade brudepar.

Hvis man eksempelvis fylder gavekurven med god vin, chokolade, nødder og andre snacks, så er der helt sikker garanti for en masse gode hyggestunder mellem de to nygifte. Så det er altså en gave, som kan tages i brug efter brylluppet, og som kan sikre, at de nygifte ikke går ned på gode og romantiske oplevelser derhjemme i deres første tid som nygifte. Og så kan gavekurven måske også inspirere dem til at holde romantikken i live og altså købe mere chokolade, vin og hvad man nu ellers synes virkede godt i gavekurven.

3. Champagnekøler

For rigtig mange par vil det være meget romantisk at hive en lækker flaske champagne frem. Men det er måske ikke altid, at man lige har en flaske champagne på køl i køleskabet, og der er altså ikke meget ved at drikke en flaske champagne, som er en smule lunken. Derfor kunne en god og romantisk bryllupsgave altså meget vel være en champagnekøler.

Champagnekøleren er måske ikke i sig selv romantisk, men den kan i hvert fald uden tvivl blive brugt til en masse romantiske stunder. Der er nemlig bare noget romantisk over at hove en flaske champagne frem - det skaber en stund, hvor man bare sidder med hinanden og snakker om alt mellem himmel og jord. Og så er champagne som nævnt før bare lidt skønnere at nyde, hvis den er iskold fra champagnekøleren.

4. Spaophold

En anden type gave, som man kan kaste sig over, hvis budgettet altså er til det, er oplevelsesgaverne, som jo altid er et hit - og der findes nemlig rigtig mange oplevelser, som sagtens kan være romantiske, og som selvfølgelig især kan være romantiske, hvis man lige er blevet gift.

En oplevelse, man kan få som par, som i den grad er romantisk, er selvfølgelig et spaophold. Først og fremmest er man langt væk fra hverdagens trummerum, når man er på et spaophold, hvilket i sig selv lægger op til en mere romantisk, intim og nærværende stemning. Men derudover er spaopholdet også bare generelt lidt sensuelt, og det er i hvert fald ret sandsynligt, at man kommer til at se, at der er mange andre par på spaopholdet. Så denne gave er i hvert fald helt sikkert rigtig romantisk og vil også helt sikkert blive modtaget med kyshånd.

5. Tangolektioner

Hvis man godt kan lide ideen om at give en oplevelse, men man gerne vil tænke lidt mere ud af boksen end blot at give et spaophold, så kan man overveje, om man skal kaste sig over dansens verden. Eksempelvis er tangoen typisk beskrevet som en af de mere romantiske eller i hvert fald sensuelle danse, så hvis man tænker, at det kunne være noget for brudeparret, kunne man jo overveje at give tangolektioner i bryllupsgave.

Det er helt sikkert ikke alle, som vil blive lige glade for denne type gave, men hvis der er tale om et par, som elsker at afprøve nye ting, så kunne de meget vel blive både rigtig glade og overraskede over at få tangolektioner i gave. Og så er det igen en god og romantisk oplevelse for dem at få sammen efter brylluppet.

Og hvis man nu tænker, at tango måske er en smule for dramatisk, så kunne det også være danselektioner til en mere nedtonet dans som eksempelvis vals - og den er tilmed også meget romantisk, så man kan gå flere forskellige veje, hvis man vælger at bevæge sig ind i dansens verden.

6. Koncertbilletter

Hvis der er tale om et par, som ikke nødvendigvis er så meget til romantik i den helt traditionelle forstand, og som derfor synes, at det måske er lige lidt for meget med danselektioner, så er der altså også andre oplevelser, som kunne give mening.

Det kan eksempelvis sagtens være rigtig romantisk at tage til en koncert, så derfor kan det altså overvejes at give det glade brudepar nogle koncertbilletter i bryllupsgave. Her er det vigtigste egentlig bare, at man går på jagt efter en koncert med en kunstner, som brudeparret rent faktisk kender. Det er måske ikke lige muligt at finde billetter til deres yndlingskunstner, men pointen er også mest bare, at de skal have en oplevelse sammen.

Så hvis man kan finde en god dansk kunstner, som de kender, og som måske endda er kendt for at synge en del om kærlighed, så er det også en rigtig fin gave at modtage - og romantisk kan den også sagtens være.

Menu
Top