Du er landet på Champagnekøler.dk, det helt rigtige sted at finde Youngblood champagne. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Youngblood champagne tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Youngblood Lipgloss 3 ml – Champagne Ice (U)

  • Mærke: Youngblood

Vores første anbefaling er “Youngblood Lipgloss 3 ml – Champagne Ice (U)” som er vores bedste anbefaling

Forhandlerens beskrivelse:
Youngblood Lipgloss – Champagne Ice har en smuk nude farve med shimmer effekt, der indeholder Candelilla voks og vitaminer, der fugter og beskytter læberne samt solsikkeolie, der giver en fantastisk glans.
Den holdbare formular sikrer desuden, at glossen…

Tjek bedste pris ❯❯

2: Youngblood Lipgloss 4,5 g, Champagne Ice

  • Mærke: Youngblood

Sidste produkt på vores liste er Youngblood Lipgloss 4,5 g, Champagne Ice som vi har fundet til 129,- hos HairOutlet.

Forhandlerens beskrivelse:
Youngblood Lipgloss Champagne Ice: Flot lipgloss der fugter og beskytter læberne – indeholder voks og vitaminer samt olie der giver fantastisk glans.
Lipgloss fra Youngblood er holdbare og føles ikke klistret eller løber ud.
Lipgloss fra Youngblood er all…

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste Youngblood Champagne på listen er Youngblood Lipgloss 4,5 g, Champagne Ice fra HairOutlet med en pris på 129.00. Billigste udvalgte Champagne er Youngblood Lipgloss 3 ml – Champagne Ice (U) som du kan købe for 109.00 hos NiceHair.dk. Forskellen på de to priser er 20 kr.
Ovenstående Youngblood Champagne data og priser er hentet fra 2 butikker (NiceHair.dk, HairOutlet). Alle Youngblood Champagne tilbud er opdateret i dag 27-01-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Champagne guides:

Fandt du ikke det rigtige Champagne blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Champagne: