Du er landet på Champagnekøler.dk, det helt rigtige sted at finde Riedel champagneglas. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Riedel champagneglas tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Riedel Sommelier champagneglas

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos KitchenOne.dk.

Her kan “Riedel Sommelier champagneglas” fås til 809,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Sommelier-kollektionen fra Riedel blev for første gang lanceret i 1973 som en af Riedels mest ekslusive kollektioner.
Kollektionen rummer blandt andet druespecifikke vinglas og dette brede champagneglas, som ligner et hvidvinsglas til forveksling.
Glasset…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

2: Riedel O Champagneglas 26,4 cl 2-pak

Anden anbefaling har vi fundet hos KitchenOne.dk, hvor du kan købe Riedel O Champagneglas 26,4 cl 2-pak til kun 299,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Champagneglassene er fremstillet i krystalglas og tilhører glaskollektionen Riedel O.
Glassene har et stilrent design, som gør dem ideelle til enhver lejlighed.
Brug dem til at servere velkomstdrinks eller tag dem med i en picnickurv. De er designet til…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

3: Riedel Sommelier Champagneglas 17 cl

Næste anbefaling er “Riedel Sommelier Champagneglas 17 cl”.

Dagens bedste tilbud på “Riedel Sommelier Champagneglas 17 cl” har vi fundet hos KitchenOne.dk hvor prisen lige nu er 809,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Disse champagneglas er håndlavet i krystalglas.
De er en del af den elegante glaskollektion ‘Sommelier’ fra Riedel, som er verdens første vinglasserie, som sorterer efter de specifikke druer.
Dette gør, at du opnår de bedst mulige aromaer i de forskellige…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

4: Riedel Sommelier Vintage Champagneglas 33 cl

Sidste produkt på vores liste er Riedel Sommelier Vintage Champagneglas 33 cl som vi har fundet til 809,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Server velkomstdrinken eller champagnen til nytår i disse smukke champagneglas, som er håndlavet i krystalglas.
Glassene er en del af glaskollektionen ‘Sommelier’ fra Riedel, som er de første glas, der er designet efter de specifikke druer.
Dette gør, at…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Riedel champagneglas i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Riedel champagneglas:

Dyreste Riedel Champagneglas på listen er Riedel Vinum champagneglas 6 stk. 265-års jubilæum fra KitchenOne.dk med en pris på 1197.00. Billigste udvalgte Champagneglas er Riedel O Champagneglas 26,4 cl 2-pak som du kan købe for 299.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 898 kr. – de 4 Riedel Champagneglas vi har fundet koster i gennemsnit 2059.75 kr.
Ovenstående Riedel Champagneglas data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle Riedel Champagneglas tilbud er opdateret i dag 01-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Champagneglas guides:

Fandt du ikke det rigtige Champagneglas blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Champagneglas: