Du er landet på Champagnekøler.dk, det helt rigtige sted at finde Nordal champagneglas. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Nordal champagneglas tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Champagneglas m/ riller – Klar – Nordal

Sidste produkt på vores liste er Champagneglas m/ riller – Klar – Nordal som vi har fundet til 49,- hos Mostersskur.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Mål: H: 24,50 D: 5 cm Materiale: Klart glas 200 ml   Champagneglas med riller fra Nordal. Champagneglasset har et enkelt og fint design.
Er lavet i klart glas og har lodrette riller.
Passer til ind i alle boliger og kan mikses med farvede glas….

Se hos Mostersskur.dk ❯❯

Flere produkter.

De 1 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Nordal champagneglas i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Nordal champagneglas:

Dyreste Nordal Champagneglas på listen er Champagneglas m/ riller – Klar – Nordal fra Mostersskur.dk med en pris på 49.00. Billigste udvalgte Champagneglas er Champagneglas m/ riller – Klar – Nordal som du kan købe for 49.00 hos Mostersskur.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 Nordal Champagneglas vi har fundet koster i gennemsnit 49 kr.
Ovenstående Nordal Champagneglas data og priser er hentet fra 1 butikker (Mostersskur.dk). Alle Nordal Champagneglas tilbud er opdateret i dag 01-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Champagneglas guides:

Fandt du ikke det rigtige Champagneglas blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Champagneglas: